Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

ZOO Antwerpen en Planckendael lanceren nieuw YouTube-kanaal vol dierenfilmpjes

ZOO Antwerpen en Planckendael staan al lang bekend om hun grappige, mooie en vertederende dierenfilmpjes. Deze zijn vanaf nu gebundeld op hun gratis YouTube-kanalen. Elke week vind je daar nieuwe dierenfilmpjes.

wowi

Het was gisteren Werelddierendag, de dag bij uitstek voor ZOO Antwerpen en Planckendael om hun nieuwe Youtubekanaal te lanceren. “We hebben zoveel mooie en leerrijke verhalen te vertellen”, vertelt Anja Stas, commercieel directeur van de twee parken. “Mensen komen automatisch al bij ons uit als ze op zoek zijn naar filmpjes van dieren. Nu kan dit op onze eigen kanalen.”

Elke dinsdag verschijnen er nieuwe filmpjes bij ZOO Antwerpen en elke donderdag kan je bij Planckendael terecht. Via YouTube kun je ook alle filmpjes bekijken die eerder zijn verschenen. Stas: “We hebben een grote en sterke groep fans die we met deze gratis YouTube-kanalen nog meer op hun wenken bedienen. De verhalen in de ZOO en Planckendael willen we visueel vertellen. Via filmpjes en livestreams. We verbinden zo mensen met de natuur. We spelen met dit kanaal onze educatieve rol, maar onze YouTube is ook zeker ontspannend en grappig. Wat is er nu fijner dan samen naar dierenfilmpjes te kijken?”

Zo is er de rubriek ‘Drol van de Dag?’ Waarin je moet raden van welk dier drollen zijn. Of je kan dieren in slomotion zien eten. En hoewel je abonneren op een Youtubekanaal erg makkelijk is, laten de dieren van ZOO Antwerpen en Planckendael in een grappig filmpje zien hoe dat moet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER