© twitter

© Twitter@BMCProTeam

© Twitter@BMCProTeam

© Twitter@BMCProTeam

© Twitter@BMCProTeam

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Greg Van Avermaet rijdt voortaan op gouden fiets

Greg Van Avermaet rijdt zondag met de eendagskoers Bretagne Classic - Ouest-France (WorldTour) zijn eerste wedstrijd als kersvers olympisch kampioen. En dat zal onze landgenoot doen op een opvallende fiets: eentje van goud. "I love it", reageerde Van Avermaet enthousiast op Instagram.

vermi

De race, voorheen bekend als de GP Plouay, wordt voor Van Avermaet zijn allereerste na zijn triomf op de olympische wegrit van 6 augustus in Rio. "Ik kijk er echt naar uit om opnieuw op de fiets te zitten en als olympisch kampioen rond te rijden", aldus de Oost-Vlaming. "Ik denk dat we een sterk team hebben dus ik ben heel gemotiveerd om er een goede wedstrijd van te maken en om aan het laatste deel van het seizoen te beginnen."

"Gouden Van Avermaet" kreeg alvast een aangepaste fiets van zijn ploeg en was erg blij met zijn in goud gespoten vehikel:

 

First ride on my 'golden' bmc, I love it! #ride_bmc #slr01 pic @michaelschaer

Een foto die is geplaatst door Greg Van Avermaet (@gregvanavermaet) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vorig jaar ging de zege in Plouay naar de Noor Alexander Kristoff, dit jaar heeft het parcours wel flink wat wijzigingen ondergaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen