© Gil Plaquet

Maanrock klaar voor tweede avond: "Je zou gek zijn om niet te komen"

De organisatie van Maanrock is klaar voor de tweede festivaldag. “Je zou gek zijn om vandaag niet naar Mechelen te komen”, vindt Kristof Calvo, voorzitter van mmMechelen Feest.

Griet Beyaert

“De affiche ziet er voor veelbelovend uit, de line-up verdient veel bezoekers. Vrijdag mochten we 14.000 bezoekers verwelkomen, de beste openingsavond in jaren. Het is moeilijk om te voorspellen hoeveel muziekliefhebbers we vandaag mogen verwachten, maar de vier podia bieden voor ieder wat wils. Je zou dus gek zijn om niet naar Maanrock te komen”, zegt Calvo.

Het voorspelde onweer dat er dit weekend zit aan te komen, schrikt de organisatie niet af. “We volgen de weersvoorspellingen op de voet. Voorlopig ziet het er vooral naar uit dat we een erg zonnige editie tegemoet gaan”, klinkt het.

K3

Ook morgen, zondag, komen heel wat topartiesten naar Maanrock. “Het is duidelijk dat iedereen uitkijkt naar het optreden van K3. De capaciteit van de Grote Markt is heel groot. De voorbije jaren hebben we de toegang tot de Markt alleen afgesloten als het echt nodig was. Ik kan iedereen wel aanraden om op tijd te komen."

"Radio Rommy, die zijn dj-set speciaal afstemt op kinderen, warmt het publiek op voor de optredens van K3, Mega Mindy en Willy Sommers. Ook de Kinderstraat op de IJzerenleen zorgt voor voldoende entertainment voor de optredens.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER