© Photo News

Kate Winslet doet alle hoop op relatie met Leonardo DiCaprio zinken

Wie dacht dat het iconische koppel uit de Titanic hun relatie ook naast het witte doek zou gaan voortzetten, ziet die droom in duigen vallen. In augustus leek het nog of Kate Winslet en Leonardo DiCaprio in het echte leven een romance zouden starten, maar nu gooit de actrice alle hoop de dieperik in. “We hebben ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar”, zei ze in een interview.

mrra

Knuffelend en half naakt liepen de twee wereldsterren uit de legendarische prent de ‘Titanic’ in augustus rond in Saint-Tropez. Meer dan genoeg om de tabloids te doen gonzen van de geruchten: zouden Kate en Leonardo ook naast het scherm smoorverliefd zijn? Maandenlang kwam er geen tegenbericht en duimde iedereen mee voor een mogelijk nieuw showbizzkoppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hoop gekelderd

Maar niets bleek minder waar. “Leo en ik hebben zeven maanden intens samengewerkt”, vertelt Winslet als ze terugdenkt aan de opnames van Titanic, exact twintig jaar geleden. “We waren heel jong, maar - gelukkig - hebben we ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar. Sorry. Ik weet dat het niet leuk is om te horen. Maar toch.” Daarbij leek ook iedereen even vergeten te zijn dat Kate Winslet al vijf jaar gelukkig getrouwd is met Ned Rocknroll.

Geen romance, dus. Winslet laat DiCaprio ook in het echte leven en op een meer figuurlijke manier nog maar eens gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer