© BFM

Lange files op E313 richting Antwerpen na meerdere ongevallen

Op de E313 richting Antwerpen is ter hoogte van Deurne maandagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Wie van Limburg naar Antwerpen wil, moest rekening houden met lange files. Al snel stond er een file van meer dan 2,5 uur. Iets na 7.40 uur was het ongeval afgehandeld. Het blijft een erg drukke ochtendspits met verschillende ongevallen op de Ring en de A12.

jdb

Iets voor zes uur kwam het tot twee kop-staartaanrijdingen waarbij drie vrachtwagens en één bestelwagen betrokken waren. Er zou één gewonde zijn gevallen. De hinder was enorm: al snel was het meer dan 2,5 uur aanschuiven E313 richting Antwerpen.

Drie rijstroken waren versperd maar het verkeer kan voorbij via de busstrook. Twee vrachtwagens en de bestelwagen moesten getakeld worden. Bovendien kwam er veel glas op het wegdek terecht. Rond 7.40 uur was het ongeval afgehandeld.

Toch blijft het een erg moeizame ochtendspits. Terwijl het fileleed op de E313 (vanuit Herentals) en E34 (vanuit Zoersel) aanhoudt, zijn er ook ongevallen gebeurd op de Ring richting Gent. In Borgerhout zijn twee rijstroken versperd na een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenwagen. De auto ligt gekanteld op de weg en de bestuurder raakte gewond. In Deurne is één rijstrook versperd na een kop-staartaanrijding.

Bovendien is er op de A12 richting Brussel een moeilijke doorgang na een ongeval aan de Rupeltunnel. Daar staat een vrachtwagen in de schaar en kwam de lading - een hoogtewerker - op de weg terecht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer