Man gewond bij ongeval in Herselt

De bestuurder van een personenwagen is gisterenavond gewond geraakt bij een verkeersongeval in de Harmoniestraat In Ramsel (Herselt). De man was net zijn minderjarig zoontje gaan ophalen op een nabijgelegen voetbalterrein.

  1. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge