© Photo News

Kate Middleton verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds aankondiging zwangerschap

Voor het eerst sinds de aankondiging van haar derde zwangerschap is Kate Middleton in het openbaar verschenen. Ter ere van de Dag van de Psychische Gezondheid begroette ze enkele gasten in Buckingham Palace. En wie goed keek, kon onder haar elegante blauwe jurk al een klein babybuikje zien.

nadb

In september kondigden prins William en Kate Middleton aan dat ze een derde kindje verwachten. Ze vertelden er meteen ook bij dat de hertogin opnieuw aan ernstige zwangerschapsmisselijkheid lijdt, net zoals bij haar vorige twee zwangerschappen.

“Momenteel wordt er thuis niet veel geslapen”, zei prins William daarover. “We moeten nu eerst Catherine door deze moeilijke periode heen helpen en dan kunnen we het goede nieuws vieren. De start van zo’n zwangerschap is altijd een beetje beangstigend, maar het gaat goed met haar.”

Intussen kon een woordvoerder bevestigen dat Kate Middleton zich intussen al beter voelt. “De toestand van de hertogin gaat erop vooruit”, klinkt het. “Ze heeft wel nog steeds last van misselijkheid, maar ze is heel blij om hier te zijn.”

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer