Uitbater zoekertjewebsite haalt platform tijdelijk offline na sugardaddy-blunder

© rr

De eigenaar van de zoekertjeswebsite vakantie-job.be heeft zijn platform tijdelijk offline gehaald. Aanleiding is een mail waarin reclame gemaakt werd voor het controversiële datingwebsite ‘Rich Meet Beautiful’. “De inhoud van de mail was onaanvaardbaar”, luidt het woensdag.

jdb

Jongeren die zijn ingeschreven op de wekelijkse mailing van vakantie-job.be, kregen maandag een aanbod in hun mailbox om zich in te schrijven op de datingwebsite ‘Rich Meet Beautiful’. In een reactie aan Nieuwsblad.be sloeg de eigenaar van de website dinsdag mea culpa. “Ik heb een verkeerde inschatting gemaakt”, klonk het aan telefoon.

Woensdag is de website tijdelijk offline gegaan. “Ik besef dat ik met het platform een grote fout heb gemaakt. De oorzaak ligt onder meer bij een doorgedreven automatisatie van de website en een gebrek aan tijd om de nodige verificaties uit te voeren. We hebben besloten om de website offline te halen, tot de nodige aanpassingen zijn gebeurd waardoor dit niet meer kan gebeuren. Nogmaals mijn excuses voor dit voorval. Ik vind het voor mijzelf onvergeeflijk”, zo laat de eigenaar nog weten op zijn website.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen