© The Voice van Vlaanderen

Wordt 1 van deze Limburgers ‘The Voice van Vlaanderen’?

Vrijdagavond vonden de laatste Blind Auditions plaats, de teams zijn volzet en vanaf volgende week nemen de kandidaten het tegen elkaar op in de Battles. Onder hen ook enkele provinciegenoten, wordt 1 van hen de nieuwe ‘Voice van Vlaanderen’?

hvv

De teams van coaches Natalia, Alex Callier, Koen Wauters en Bart Peeters zijn volzet. De draaistoelen worden weer even opgeborgen en maken vanaf vrijdag 20 oktober plaats voor een spectaculaire Battle-arena. 48 kandidaten gaan door naar de volgende ronde, onder hen ook drie Limburgers. We stellen ze even voor:

De 19-jarige Joyce Vanderhoydonck uit Neeroeteren koos voor het team van Alex. Zij haalde het in de Blind Auditions met haar versie van Daydreamer van Adele. Een mogelijke tegenstander voor Joyce is Zonhovenaar Jan Hulsmans (53) die in hetzelfde team zit.

Jessica Fernandes Amorim (19) uit Lommel wist de harten van de jury te veroveren met ‘Man Down’ van Rihanna. Ze koos voor het team van Natalia.

© VTM

De derde en laatste Limburg in ‘The Voice van Vlaanderen 2017’ is Yoeri Mellaerts (33) uit Wilderen. Hij koos het team van Bart nadat hij met ‘With Arms Wide Open’ van Creed wist te overtuigen.

© VTM

Veel succes aan allen!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer