© AP

Spice Girls houden kleine reünie

Dat drie van de vijf Spice Girls nog heel goede vriendinnen zijn, hebben Geri Halliwell, Emma Bunton en Mel B afgelopen weekend bewezen via Instagram. De drie dames waren samengekomen voor een

ladies night

en hadden veel plezier in huis.

vwh

Geri Halliwell, vroeger ook bekend als Ginger Spice, trakteerde haar volgers op een filmpje waarin Emma Bunton (Baby Spice) en Mel B (Scary Spice) opdoken. De drie vrouwen stonden in de keuken en het ging er volgens het bijschrift ‘Kitchen Disco’ nogal wild aan toe.

 

@emmaleebunton @officialmelb -kitchen disco

Een video die is geplaatst door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op

Vervolgens was het aan Mel B om een videootje te delen. Daarop zijn de drie voormalige Spice Girls te zien terwijl ze gekke bekken trekken en er is ook een figurant van de partij: een banaan op de schouder van Mel. “Rondhangen met mijn vriendinnen, joepie!”, schreef ze erbij.

Emma Bunton kon niet achterblijven en deelde ook een kort filmpje over de wilde avond met haar twee bevriende collega’s. “Op een vrijdagavond heb je niet meer nodig dan thee, cake, wijn en vriendschap”, schreef ze.

Of er een Spice Girl-reünie zit aan te komen valt te betwijfelen. Eerder lieten Victoria Beckham en Melanie C geen weten dat ze er geen tijd voor hebben. Dat was voor Geri, Emma en Mel B een signaal om het met hun drietjes te doen. Zij vormen nu de girlband GEM, een groepsnaam die is samengesteld op basis van de eerste letter van hun voornamen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER