© AFP

Origi helpt Wolfsburg aan punt bij Bayer Leverkusen met tweede competitiegoal

Wolfsburg heeft zondag op de achtste speeldag van de Bundesliga een punt gepakt op het veld van Bayer Leverkusen. De wedstrijd eindigde op 2-2.

Bender bracht Leverkusen op voorsprong, maar Divock Origi hing met zijn tweede competitiegoal van het seizoen de bordjes nog voor de rust op gelijke hoogte. Alario tekende voor de 2-1, waarna Blaszczykowski enkele minuten later opnieuw gelijkmaakte. Bij de Wolven keepte Koen Casteels de hele match, terwijl Divock Origi in minuut 84 mocht gaan rusten. Landry Dimata betrad bij Wolfsburg twintig minuten voor affluiten het veld.

Wolfsburg kan niet tevreden zijn over zijn competitiestart en moet genoegen nemen met acht punten. Hiermee staat het team na acht speeldagen pas op de veertiende plaats.