© RDr

Singasong viert jubileum

Bij hoge zomerse temperaturen openden de dames van Vrouwenpopkoor Singasong afgelopen zaterdag het nieuwe koorjaar. Tot december staat alles in het teken van de viering van het 20-jarig jubileum.

rdr

Alle liedjesteksten zijn gekend, dus de liedjesmappen blijven thuis. "Nu is het tijd voor het aanleren van de choreografie, het inoefenen van de sketches en het zoeken naar de gepaste kleding. Kortom, het beloofd weer een spetterende voorstelling te worden", luidt het bij het bestuur.

De aftrap van dit groot feest vindt plaats op zaterdag 1 oktober. "Vrouwenpopkoor Singasong opent dan het cultureel seizoen met de voorstelling “Chrystal Songs” in CultuurPunt Gruitrode. Zondag 2 oktober is er om 13u30 nog een matineevoorstelling. Wegens de succesvolle kaartenverkoop komt er allicht nog een derde voorstelling op zondag 2 oktober om 20u", besluiten de zingende dames.

Info en reserveren Online : cultuurpunt.meeuwen-gruitrode.beTel : 089 85 59 46Mail : tickets@meeuwen-gruitrode.beBalie : CC CultuurpuntInkom : 10 euro (volwassenen) en 5 euro (kinderen)

Contact Singasongmariagofflo@skynet.beTel : 0474 58 56 25www.facebook.com/vrouwenpopkoorsingasong

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer