Academie Haspengouw opent balie voor inschrijvingen

Aan de balie van gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad kan je je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe studiejaar aan de academie Haspengouw, afdeling Podium. Podium biedt een variatie opleidingen. Klassieke muziek of pop, voordragen of toneelspelen, klassieke dans… je kan het allemaal leren.

Luc Weyens

De Kidsacademie is bestemd voor 6- en 7-jarigen. Zij worden spelenderwijze voorbereid op de lessen muziek of woord. De lessen vangen aan op zaterdag 17 september. Ze worden elke zaterdag gegeven van 10 tot 11 uur. Algemene Muzikale Vorming (AMV) (notenleer) is het eerste jaar voor 8-jarigen. De lessen vinden plaats op woensdag van 13 tot 14.30 uur en op zaterdag van 9 tot 10 uur. Eer is een gratis proefles op woensdag 7 en op zaterdag 10 september. Kinderatelier Theater is het eerste jaar toneel voor 8-jarigen. Deze lessen worden gegeven op donderdag van 16 tot 17 uur. Er is een gratis proefles op donderdag 8 september.

Inschrijven aan de balie van de Markthallen kan van 29 augustus tot 30 september 011 70 16 20 (Academie Haspengouw) 013 35 99 50 (De Markthallen) of online op www.academiehaspengouw.be of op www.mijnah.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer