Jimmy Carter, George H.W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton en Barack Obama op het podium bij het  benefietconcert voor de slachtoffers van de orkanen.
Volledig scherm
Jimmy Carter, George H.W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton en Barack Obama op het podium bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de orkanen. © Photo News

Alle levende ex-presidenten VS zamelen geld in voor slachtoffers orkanen terwijl Trump golf speelt

De vijf nog levende voormalige presidenten van de VS zijn voor het eerst sinds 2013 samengekomen tijdens een benefietconcert voor de slachtoffers van de recente orkanen Maria, Irma en Harvey. Barack Obama, George W Bush, Bill Clinton, George HW Bush en Jimmy Carter zaten samen op het podium in Texas voor het evenement 'One America Appeal'. De concertgangers moesten het stellen met een videoboodschap van huidig president Donald Trump. Die bracht het weekend door op zijn golfterrein in Virginia. 

29 reacties

  • Pete Schoonhuys

    7 jaar geleden
    "En moet de zittende president op benefietjes rondlopen en media te woord staan? Dacht het niet, Trump mag in zijn vrije tijd zoveel golfen als ie wil." Ja. Toch wel. President zijn van het 'machtigste' land van de wereld is geen nive to five job. Het gedacht alleen al is lachwekkend.
  • Gerda Rosiers

    7 jaar geleden
    Ha Frankie Van Damme, de Bushen zijn links? Trouwens geen enkele Amerikaanse partij is links....en voor de anderen die pro Trump zijn, gaan golfen terwijl hij weet dat er een benefiet bezig is, is volgens mij gewoon getuige van disrespect voor zijn voorgangers en voor alle mensen die veel of alles verloren zijn.....
  • Fons Casteels

    7 jaar geleden
    Zelfs de video-toespraak van Trump wordt door sommige media gemanipuleerd. Trump begon met een boodschap van dank aan al zijn voorgangers voor hun inzet, en hij noemde ze allen bij naam. Maar inderdaad: een zittende president kan niks gaan doen op een benefietavond - tenzij uit sympathie een cheque van één miljoen aanbieden ofzo. Peanuts in vergelijking met de andere hulp die de Staat al biedt.
  • Geert Matthys

    7 jaar geleden
    En moet de zittende president op benefietjes rondlopen en media te woord staan? Dacht het niet, Trump mag in zijn vrije tijd zoveel golfen als ie wil.
  • Louis Meeus

    7 jaar geleden
    En tussen die bende presidenten staan er een paar van de grootste oorlogsvierders tussen. Daar plukken we nu de vruchten van ,bedankt paljassen!