Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Wat zou je zelf doen als je vier jaar geen seks krijgt?": Armeniër krijgt drie jaar cel voor verkrachting van partner

OudenburgEen 41-jarige Armeniër is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot een effectieve celstraf van drie jaar voor verkrachting en voor slagen en verwondingen op zijn partner en hun twee jonge kinderen. Davit S. verklaarde dat hij de vrouw sloeg omdat ze geen seks wilde.

  1. INTERVIEW. Steve Rousseau (51), broer van Conner, na miljoenenverkoop van bedrijf: “Mijn socialistische bijdrage? 4.500 mensen werk geven”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Steve Rousseau (51), broer van Conner, na miljoenen­ver­koop van bedrijf: “Mijn socialisti­sche bijdrage? 4.500 mensen werk geven”

    Veel socialistischer dan Steve Rousseau (51) kan een naam niet klinken. En toch lijkt Conners halfbroer het absolute buitenbeentje van zijn donkerrode familie. Zeker nu hij na de verkoop van zijn hr-bedrijf World of Talents in één klap multimiljonair is geworden. Een pittig gesprek over Porsches, zijn relatie met Conner en op wie hij gaat stemmen op 9 juni: “Was de overheid een bedrijf, dan zou dat al 1.000 keer failliet zijn gegaan.”
  2. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    6

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek