© pol de wilde - corelio

Actrice heeft geheime relatie met BV: “Ik ben dolverliefd, maar voel me niet gerespecteerd”

Actrice Anke Frédérick, die sinds haar adoptie door acteur Ruud De Ridder officieel Anke De Ridder heet, heeft een geheime relatie met een Bekende Vlaming. Dat zegt ze zelf in Story. “Ik zou beter wat afstand van hem nemen, maar hij is de man van mijn leven.”

mtm

De 36-jarige actrice is vier jaar na haar scheiding met Pascal Durant, de vader van haar dochter Billi-elle (5), nog altijd officieel vrijgezel. Al spreekt ze in Story wel over een “geheime relatie”. “De breuk met Pascal heeft me veel verdriet bezorgd, maar ik bekijk het ook positief, want daarna heb ik mijn allergrootste liefde ontmoet. We hadden even een relatie, maar helaas kunnen we niet meer samen zijn. Hij is niet getrouwd en heeft geen andere relatie, maar om persoonlijke redenen kunnen we niet samen zijn.”

De actrice zegt liever niet om wie het gaat, “want het is een Bekende Vlaming”. “Het moeilijkste aan een geheime relatie is dat ik me niet gerespecteerd voel, omdat we niet als koppel naar buiten komen. Maar ik kan hem niet missen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER