© Photo12

Kit Harington ‘gechanteerd’ met geheime aflevering van ‘Game of Thrones’

Als echte ‘Game of Thrones’-fan heb je elke bestaande aflevering al gezien? Toch niet: acteur Kit Harington onthult dat er een geheime aflevering is die nooit vertoond zal worden. Of dat hoopt hij toch.

adb

Harington – beter bekend als Jon Snow – vertelt in een nieuw interview dat er een ‘pilot’ of testaflevering werd opgenomen die niet voor publicatie vatbaar is. “Er werden veel fouten gemaakt. Het zag er niet juist uit, het voelde niet juist, er was niets speciaals aan.” De opnames werden dan ook uiteindelijk niet gebruikt. De makers houden de beelden wel bij.

Harington hoopt dat de “beschamende” video nooit het daglicht ziet, maar de makers dreigen er geregeld mee de aflevering toch vrij te geven om Harington te kijk te zetten. “Ze zeggen dat ze het op YouTube zullen gooien als ik hen ooit te hard erger. Af en toe sturen ze me een screenshot, gewoon als dreigement.”

Harington is momenteel bezig aan het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’. In de tv-show ‘The One’ vertelde hij dat hij gehuild heeft toen hij het script las.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer