Onder meer de omgeving van de Coupure is getroffen door de stroompanne.
Volledig scherm
Onder meer de omgeving van de Coupure is getroffen door de stroompanne. © JAB

Opnieuw duizenden Gentenaars getroffen door stroompanne

5 reacties

  • jan boden

    7 jaar geleden
    Dat is met die wind van vorige week, die pleurt heel de installatie om zeep. Het zal de laatste keer niet zijn daar in Gent.
  • Luc Deville

    7 jaar geleden
    Nog wat meer besparen op onderhoud(spersoneel) en wat meer managers aanwerven en het zal nooit meer gebeuren. Ook zullen er nog een tien tot twintigtal studies nodig zijn om te weten wat iedere électricien op de werkvloer al jaren weet.
  • Roger Duyssens

    7 jaar geleden
    Dit wil wel zeggen dat er in het Gentse bij de uitbreidingen van het net veel te weinig rekening gehouden is met het opbouwen van lussen in de middenspanning . Indien men toen voldoende rekening gehouden had met het opbouwen van de lussen zouden er minder mensen zonder stroom vallen en zouden de meeste 11 kV cabines op korte tijd terug onder spanning staan.
  • Ludo Van Nuffelen

    7 jaar geleden
    We moeten nog meer zonnepanelen en windmolens plaatsen, het netwerk zal nog eens ontploffen dank zij deze waardeloze piek en dal eletriciteit
  • Geert Landsman

    7 jaar geleden
    Veroudert net, geen investieringen en onvoldoende kerncentrales. Dit is nog maar het begin wat ons te wachten staan. Mijn stroomgroep staat paraat want het is wachten tot half Europa uitvalt zoals in de USA onlangs gebeurd is.