Links: Tanya Lushishin. Rechts: de drie 'verdachten'.
Volledig scherm
Links: Tanya Lushishin. Rechts: de drie 'verdachten'. © Rv

De stiefvader of een van de twee broers? Programma zoekt live uit wie meisje van elf jaar zwanger gemaakt heeft

OekraïneWie heeft een elfjarig meisje zwanger gemaakt: de stiefvader of een van haar twee broers? Zonder meer een vraag voor het gerecht, maar daar denken de makers van een Oekraïens tv-programma helaas anders over. Via DNA-testen gaan ze zelf op zoek naar de dader, de kijkers krijgen het antwoord deze week... live op tv. Hoeft het nog gezegd dat het controversiële concept stevige kritiek uitlokt? "Ze is een kind dat slachtoffer geworden is van verschillende verkrachtingen. Gaan we werkelijk een show maken rond een misbruikt meisje? Te gek voor woorden, dit is een nieuw dieptepunt voor reality-tv", klinkt het onder meer.

20 reacties

  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Dit gaat wel heel ver, en dan dacht ik dat het Engelse programma The Jeremy Kyle show al grof ver gaat
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Zolang er klanten zijn die naar reality willen kijken zal het blijven bestaan en nog vermeerderen. Onnozele programma's zoals de Pfaffs, en nog andere programma's zijn eigenlijk van nul waarde. Spijtig betalen we daar een deel van onze belastingen voor. Maak kijkcijfers nul en het zal rap gedaan zijn.
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Reality in het algemeen is een dieptepunt...
  • Marc Vandebroek

    6 jaar geleden
    Mensen zijn de richting kwijt.
  • Tom Van Campenhout

    6 jaar geleden
    Toppunt van privacy en dan nog in zo een delicate zaak. Wat een respectloosheid en bovendien mag die psycholoog best geschorst of gesanctioneerd worden.