Minister van Digitale Agenda Alexander De Croo.
Volledig scherm
Minister van Digitale Agenda Alexander De Croo. © Photo News

De Croo verbaasd: "Nieuwe treinen moet je gewoon wifi-klaar maken"

NMBSOpen Vld-vicepremier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo is "verbaasd" over de verklaring van NMBS-baas Sophie Dutordoir dat er geen wifi op de treinen komt. Hij wil overleg met haar en voogdijminister François Bellot, zo blijkt vandaag uit een reactie.

34 reacties

  • Erwin VD

    7 jaar geleden
    Ik lees hier vooral negatieve reacties, doch mag je niet vergeten dat de meeste treinen in onze buurlanden WiFi wel aan boord hebben. Doch he tis altijd hetzelfde in Belgenland: Hier is men altijd achter en niets kan vanzelfsprekend zijn. Als je natuurlijk wacht tot alles voorbij is, ben je altijd te laat en zal een later bijpoten meer geld kosten! We leven nu eenmaal in een tijdperk van steeds online en bereikbaar te willen zijn.
  • Eida Lam

    7 jaar geleden
    Ja Pieter Devlieger, dat is blijkbaar van noodzakelijk belang en als kapitein moet je nu eenmaal gehoor geven aan je bemanning.
  • piet devlieger

    7 jaar geleden
    Is wifi op de trein nu echt zo belangrijk ?
  • Erwin De Meyer

    7 jaar geleden
    De ondergang van elk bedrijf , de constante bemoeienissen van politici. Dit is een bedrijf dat openbaar vervoer moet verzekeren , heeft niets met wifi te maken. Doe iets nuttig , overbetaalde nietsnut.
  • Aaa Aaa

    7 jaar geleden
    Onnozelaar , overal 4G en 4G+ . Voorzie WiFi in stations .