Hein Vanhaezebrouck tijdens zijn persbabbel.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck tijdens zijn persbabbel. © Rv

VIDEO: Hein tegen onze videoman: "Media hebben grote invloed op trainerswissels"

10 reacties

  • dirk claeys

    7 jaar geleden
    de media , bepalen alle richtingen in Belgie , manipuleren iedereen en zaaien overal waar nodig onrust, politiek sport , zelfs vrt en vtm doen hieraan mee , en andere zenders , kijk maar naar homoprogramma,s ze bulken uit op iedere zender, de Bv,s de iedere dag terugkeren, de vlaming slikt dit allemaal? Hein was in Gent God maar , alles blijft niet duren, nu Anderlecht voor nog meer miserie? denk nu niet dat spelers daar gaan voor vallen ?
  • Leon Mertens

    7 jaar geleden
    Natuurlijk spelen de media een vuile rol trouwens heel het Belgisch voetbal is sinds de Po vervalst dank zij de media en de clubbestuurders vele suporters willen gewoon een gewone kompetitie maar niemand luistert !!
  • Gino Ollevier

    7 jaar geleden
    Hein en Yves hebben hun trainingswissel onderling goed geregeld.
  • jenty turtelboom

    7 jaar geleden
    Vindt het nu ook maar lullig om nu te zeggen dat de media hem buiten wou bij gent.. maar ze doen het wel! Weiller, en nu bijna stuyvenberg als hij niet had gewonnen.
  • Alfons Verbist

    7 jaar geleden
    Dat de media een handje geholpen heeft staat buiten kijf. De grootste invloed komt echter van Bayat die in dit voetballand de meeste teugels in handen heeft. Daar weet HVH zeker over mee te praten.