Deze parfumreclame is alles behalve een mooie vrouw met een flesje

Modehuis Kenzo lanceert zijn eerste parfum en haalt voor de campagne een grote naam binnen. Regisseur Spike Jonze, bekend van films als 'Being John Malkovich' en 'Where The Wild Things Are', regisseerde de cinematografisch verantwoorde reclamespot waarin een jonge vrouw al dansend haar middenvinger opsteekt naar een wereld van saaie glamour.

tib

Actrice Margaret Qualley was vroeger danseres was en als je de spot ziet, weet je waarom dit belangrijk is. Ze speelt de rol van een verveelde socialite op een glamoureus event, die ontsnapt uit de zaal en zich overgeeft aan impulsieve, soms bijna angstaanjagende dansbewegingen.

"Wanneer we aan parfumcampagnes denken, denken we aan een mooi meisje met een flesje", zegt de actrice zelf. "Deze clip is precies het omgekeerde. Het gaat helemaal anders en de kijker is compleet verrast". De choreografie werd gemaakt door Ryan Hueffington, die ook de bekende 'Chandelier'-video van zangeres Sia deed, de muziek is van Sam Spiegel, de broer van Spike Jonze.

Het is niet de eerste keer dat regisseur Spike Jonze zich aan reclame waagt, eerder maakte hij ook al commercials voor onder meer Adidas, Nike, Ikea en Levi's.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer