De VUB-campus in Jette
Volledig scherm
De VUB-campus in Jette © Marc Baert

Studente gedrogeerd en verkracht op VUB-campus

BrusselEen studente van de Vrije Universiteit Brussel is in de nacht van maandag op dinsdag gedrogeerd en verkracht door een onbekende dader. De studente uit de master Geneeskunde zou op weg naar haar kot op de universiteitscampus in Jette achtervolgd zijn door een man. De dader volgde haar tot aan haar kot. Daar zou hij haar naar binnen hebben geduwd en verkracht hebben. Na de aanval vluchtte hij weg.

25 reacties

  • Will Tutenel

    7 jaar geleden
    Ooit brak er terecht een ware storm los toen een gezaghebbend iemand in Duitsland zei: blijf op armafstand van lui die je niet kent. Dit is al even erg hoor: blijf binnen als het donker is, barikadeer je in je huisje/kot en houd de gsm bij de hand om alarm te slaan bij gevaar... moeten we daar mee gaan leven?
  • Anny Bollens

    7 jaar geleden
    In de jaren 60 kon ik in het donker een kwartier te voet tot thuis ( met de laatste tram) op zaterdag! Dit zou ik nu nooit meer durven! Zielig voor onze kleinkinderen later!
  • Leon Mertens

    7 jaar geleden
    Mijn kleinzoon is vandaag geslagen en aangevallen op de campus VUB is daar kontrole ...
  • Adam Beyer

    7 jaar geleden
    Weer een slachtoffer van ruggengraatloze politici en een falende Justitie. Al die geitenwollen sokken figuren moeten wel beseffen dat in een Marxistische maatschappij zij wel de zwakken zullen zijn, dansen naar de pijpen van de sterkste. Zo'n seut als Merkel zou iets meemaken.
  • Jan Huysmans

    7 jaar geleden
    Waar zijn we in terecht gekomen... over heel Europa hebben we criminaliteit die zulke proporties aanneemt dat het niet niet meer leefbaar blijft op termijn. Bedankt EU voor de opendeurdagen jaren aan een stuk.