Tony Le Duc
Volledig scherm
Tony Le Duc

Uitgeverij Sergio Herman schrijft boze open brief aan kok

CelebritiesDe laatste jaren bracht Sergio Herman zijn kookboeken altijd uit via Minestrone Cookbooks, de uitgeverij van culinair fotograaf Tony Le Duc. Maar zijn nieuwste exemplaar valt plots onder een andere uitgever, zonder dat Le Duc van iets wist. De fotograaf schreef nu een open brief naar Herman om dat aan te klagen.

11 reacties

  • Marcus Camps

    7 jaar geleden
    Tja, als je als gepriviligeerde uitgever meer wil verdienen dan de echte 'baas', dan krijg je het deksel op je neus. Als Herman gewoon zijn verlies in de firma accepteert, dan zal hij wel een goede reden hebben gehad ...
  • vicky vanderweyen

    7 jaar geleden
    Ieder verhaal heeft twee kanten,het is normaal dat Sergio naar een andere uitgeverij gaat wanneer hij daar beter van wordt,dat zouden we allemaal doen wanneer de gelegenheid zich aandient.
  • Hanne Oer

    7 jaar geleden
    Goed businessplan wel om héél je bedrijf te laten varen op één motor. En dan valt die motor uit en is de kapitein verwonderd dat hij niet meer vooruit geraakt.
  • Peter Vandebeek

    7 jaar geleden
    Jongen toch, ik heb jaren gewerkt zonder mezelf iets uit te betalen. En gezorgd voor wat meer klanten. En die klanten ga ik echt geen aandelen geven, hoe kom je erbij ? Of ging het om een investering ? Zaken doen is geen liefdadigheid !
  • Erwin De Meyer

    7 jaar geleden
    Ja , dit is een zwaar probleem dat de wereld zal veranderen.