Berouwvolle dief bezorgt studentenclub reuzengrote mascotte terug… maar zonder arm

© if

Na drie slapeloze nachten hebben de studenten van Die Beerkens hun clubmascotte, een reuzengrote pluchen beer, terug. Hij mist wel nog een arm.

gsd

LEES OOK: Studentenclub is mascotte kwijt: “We vonden alleen een afgerukte arm terug”

De dief van de mascotte voelde het wellicht te heet worden onder zijn voeten en bracht de grote pluchen beer terug naar de Vergro-site, waar hij ze afgelopen weekend stal tijdens het jaarlijkse feest van studentenclub Die Beerkens.

“Iemand van Vergro merkte onze mascotte woensdagmorgen op en verwittigde ons”, zegt Jamie Ostijn, praeses van Die Beerkens. “Buiten de afgerukte arm is onze mascotte nog in goede staat.”

Ostijn weet niet wie de dader is. Hij vermoedt dat een andere studentenvereniging ervoor iets tussen zit. “Het federaal parket is bezig met ondervraging van onze mascotte maar vermits het arm schaap nog in shock vertoeft, hij enkel Mullebeeks spreekt en vakkundig was geblinddoekt door de daders, verloopt dit alles nog wat stroef”, laten Die Beerkens op Facebook weten. “Volgens de vele topchirurgen die Mullebeke rijk is, wordt de operatie aan zijn arm een routine-ingreep.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen