© Sven Dillen

Diepenbeekse living wordt even restaurant

Twee maanden lang kan iedereen die dat wil een boterham of een stukje taart gaan smikkelen in een authentieke Diepenbeekse living waar de platenspeler nog op 33 toeren draait. Het pop-up Kafee Coupé is tot 17 december open.

dj

“Vanaf 8 uur ’s morgens voor koffie, boterhammen, spek en eieren, taart, soep en noem maar op”, zegt ‘huisvrouw’ Karen Hansen. “Vanaf 18 uur serveren we kip of mosselen en er is een veggie salade. Daarvoor reserveren mensen best, maar het hoeft niet. Als er plaats is, kan je aanschuiven. Alles is heel ongedwongen, in een relaxte sfeer. De bedoeling is dat de mensen gewoon doen alsof ze thuis zijn.”

“Boven hebben we nog een salon waar mensen in alle rust de krant kunnen lezen of kunnen aperitieven. Er is ook een speelkamer voor de kinderen en Miete Vanvoorden helpt bezoekers met het draaien van een eigen aardewerk potje of schotel. De mensen mogen ook overal rondlopen in het huis, ze kunnen zelfs binnenkijken in de keuken en wandelen in de tuin.”

Na 17 december wordt het pand leeggemaakt en afgebroken om plaats te maken voor 23 appartementen en vier handelsruimten.

www.kafeecoupe.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer