-
Volledig scherm
- © Herald Live

Hun ‘kostbare’ hoorns waren al verwijderd om hen te redden van stropers, toch werden neushoorns vermoord

“Dit is verschrikkelijk, zo zinloos”, zucht de eigenaar van een kudde neushoorns in een Zuid-Afrikaans wildreservaat. Om de dieren te beschermen van stroperaanvallen, waren hun hoorns een tijd geleden verwijderd. Toch drongen stropers binnen in het reservaat en schoten ze de hele kudde, een groep van vijf neushoorns, dood. De schamele restjes hoorn sneden ze af.

6 reacties

  • Raymond Corremans

    6 jaar geleden
    We mogen dus besluiten dat het plan, "we zagen bij de neushoorns de hoorn er af want anders zagen de stropers de hoorn er af," niet werkt.
  • Jan Vlasschaert

    7 jaar geleden
    Ziehier de grootsheid van het menselijk ras!!!
  • Sophie Thange

    7 jaar geleden
    Afschuwelijk!! Zoals Bruno zegt: zorgen dat dit zootje ongeregeld zich niet meer kan voortplanten. Plato zei het al zo mooi: als vulgair met vulgair paart, zijn de spruiten dit ook. In dit geval zijn de neushoorns ook niet veilig voor de volgende generatie.
  • mike milan

    7 jaar geleden
    Bruno met alle respect, maar wat zou jij doen alsje vrouw en kinderen geen eten hebben? Geef deze stropers werk en geld, en dan hoeven deze mensen nt te gaan stropen
  • jintha peeters

    7 jaar geleden
    aleemaal dank zij de rijke mensen die geld over hebben voor totaal iets nutteloos pak die mensen aan en dan gaan de stropers ook geen werk meer hebben