Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

Studio 100 TV verdwijnt vanaf januari uit Telenet-aanbod

TV NieuwsTelenet is zijn contract met Studio 100, het productiehuis achter onder meer K3 en Plop, kwijtgespeeld. De zender Studio 100 TV verdwijnt daardoor vanaf januari uit het Telenet-aanbod, net als de meeste Studio 100-programma's in de catalogus. Telenet maakt zich sterk dat het voldoende alternatieve kinderprogramma's heeft aangekocht. 

62 reacties

  • Guy Van Hauwermeiren

    6 jaar geleden
    Wij betalen hier al veel meer voor tv dan in andere landen en dan gaan ze de zenders nog exclusief gaan aanbieden. Pure dieven zijn het
  • Bert Schoofs

    6 jaar geleden
    Ik heb al een schotelantenne sedert 1994...duizenden zenders waar kabelkijkers alleen aar kunnen over dromen
  • Pula Pundra

    7 jaar geleden
    ik heb op mijn buitenverblijf tv vlaanderen en thuis telenet, maar wat tv vlaanderen aanbiedt van zenders is vele beter dan die van telenet. Bij telenet moet je ervoor extra betalen.
  • William Helsen

    7 jaar geleden
    Weet je wat ik altijd zo geweldig vind als ze zulke deal maken? Dan wordt in dit geval Proximus door Studio 100 (en omgekeerd) de hemel ingeprezen. Bij de lancering hebben ze Telenet de hemel ingeprezen. Het gaat gewoon over de centen en meer niet. Heb zelf Proximus Tv, maar ik vind het belachelijk dat een kinderkanaal een exclusiviteitscontract met een operator afsluit.
  • Patrick Weyers

    7 jaar geleden
    Weldra gooit iedereen die klassieke tv buiten. Enkel nog kijken via andere bronnen waar we (voorlopig) nog programma's vinden zonder reklame. Die reklame blokken van 6 minuten en meer zijn complete waanzin geworden.