Benny Proot
Volledig scherm
Benny Proot © Benny Proot

Vader legt huiveringwekkende getuigenis af over Brugse meisjesbende: "Ze dreven mijn dochter tot zelfmoordpoging"

BruggeDe vader van één van de slachtoffers van de ‘Zehbi’s’ vraagt een strenge aanpak nadat zijn 15-jarige dochter begin september zelfmoord probeerde plegen nadat ze in elkaar werd getrapt in de gebouwen van het KTA in Brugge. “Ze dreven mijn dochter zo ver dat ze 30 pillen rilatine innam op het toilet. Vorige donderdag sloeg dat crapuul opnieuw toe en duwden ze mijn dochter bijna op de treinsporen. Het moet stoppen”, zegt Joeri Van den Abeele.

170 reacties

  • Lie Seth

    6 jaar geleden
    Mijn vriendin word hier omschreven, alles wat er gebeurde in de voorbije 2maanden is gewoon schandalig, ookal ben ik zelf een slachtoffer ik heb mijn verhaal nog aan niemand echt uitgelegd. De meisjes bende zehbi’s waren ooit vrienden van me ik ben een ander pad gegaan omdat ze mijn vriendinnen wouden slaan voor domme redenen. Ik werd twee dagen later zelf nog slachtoffer van hun en wil mijn verhaal zeggen maar weet niet waar, zelf durf ik niet alleen gaan of met mijn moeder.
  • bert paulussen

    6 jaar geleden
    Het crapuul blijven pamperen, zoals pedagogen en psychologen ons voorhouden... Het resultaat zie je hier. Een pedagogische tik (nu en dan) is veel efficiënter dan wat vrijblijvend "pedagogisch" gezwets.
  • Stephaan

    6 jaar geleden
    Zo'n gedrag moet streng gestraft worden en niet zoals veelal gebeurt met een vermanende vinger
  • Karin Vankwikkelberghe

    6 jaar geleden
    er is toch duidelijk iets mis met justitie , zo krapuul wordt eens op de vingers getikt en mogen dan weer beschikken
  • Els P

    6 jaar geleden
    De multiculti is het mooiste wat ons kon overkomen. Wat waren we ongelukkig vroeger....