© Twitter

Mama klaagt over stank en doet dan walgelijke ontdekking in het nachtkastje

Kleuters kunnen schattig zijn, maar ook bijzonder geniepig. Dat ondervonden ook Phoebe Bartlett en haar mama, toen ze de ‘geheime lade’ van Phoebes driejarige broertje Freddie ontdekten.

ehu

Het begon allemaal toen Phoebes mama een niet zo aangename geur opmerkte en op onderzoek ging. “Mijn mama rook al een week een urinegeur in haar kamer”, legt de Britse Phoebe uit aan Buzzfeed. “Maar ze vond nergens het plasje dat onze hond had achtergelaten. Dus vroeg ze aan mijn broertje of er ergens pipi in de kamer was.”

Daarop deed de driejarige kleuter iets wat ze niet had zien aankomen. “Hij trok een lade open, ze schreeuwde en riep ‘Heb jij dit gedaan?’. Daarna bevestigde hij dat hij het was geweest.”

De lade, waarin enkel een lege Caprisun-verpakking lag, was duidelijk gebruikt als urinoir - en niet door de hond des huizes.

(lees verder onder de tweets)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Hij is nog maar drie jaar”, gaat Phoebe verder. “Hij moet dit gedaan hebben terwijl hij naar de tablet aan het kijken was en geen zin had om naar het toilet te gaan. Dus koos hij ervoor de schuif te openen en daarin zijn behoefte te doen.”

Phoebes mama kegelde de meer dan 50.000 maal gedeelde lade meteen het huis uit. En Freddie, die kreeg ongetwijfeld nog eens de weg naar het toilet gewezen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer