© Alix

Trend: de luipaardprint (en zo draag jij hem stijvol)

De luipaardprint is dit najaar weer helemaal terug. Een delicate trend, maar super stijlvol als je hem juist combineert. Met deze stijltips ben je alvast goed op weg!

cityfashion

Slechts één stuk in luipaardprint

Om het ‘Carmen Waterslaeghers’-effect te vermijden, kies je best voor één stuk in luipaardprint. Deze print is een eyecatcher op zich, te veel van het goede toont snel ordinair. Ga voor een rustige outfit zonder schreeuwerige kleuren. Zwart, bordeaux, wit en grijs zijn een sexy, maar verfijnde toevoeging aan een vleugje luipaardprint.

Bied tegenwicht

Door de rest van je outfit goed uit te kiezen is luipaardprint allesbehalve ‘goedkoop’ of ‘ordinair’. Combineer je stuk met rijkelijke, dikke stoffen. Jeans, wol of katoen houdt het sexiness-level wat in balans. Leer, kant of PVC combineer je dan weer beter niet met een luipaardvelletje.

Kies de juiste print

Niet alleen hoe je je stuk combineert is belangrijk, ook de kwaliteit van de print zélf kan je outfit maken of kraken. Een rommelige, schreeuwerige print met te veel details, bijvoorbeeld glitters of studs, maken je outfit een pak minder stijlvol. Toch je twijfels? Kies dan voor subtiele luipaard-details in je outfit of accessoires.

Zo draag je een jeansrok in de herfst

© Catwalk Junkie

De jeansrok was niet alleen deze zomer een big hit, ook dit najaar mag je deze modeklassieker een belangrijk plekje geven in je kleerkast. Een jeansrok dragen in de herfst? Zo doe je het!

90’s look met een upgrade

Het uniform van de jaren 90, een jeansrok met coltrui, is helemaal terug dit najaar. Combineer je jeansrok met een nauwsluitende, basic coltrui en overknee laarzen of brogues voor een classy outfit.

Boho chic

We hoeven je vast niet te vertellen dat een jeansrok een van de meest veelzijdige mode-items ooit is. Combineer je denim rok met een losse, vrouwelijke blouse, slouchy vest en stoere boots voor een mix aan stijlen. Past verrassend goed bij elkaar, toch?

Sportief in denim

Liever een casual outfit? Een jeansrok leent zich perfect voor een sportieve look. Rechte rok, oversized sweater en opvallende sneakers…Klaar!

Zo vind je de perfecte enkellaars voor onder je rok of jurk

© Nero Giardini

Enkellaarsjes zijn soms tricky business om te combineren met een rok of jurk. Toch bestaan er een aantal tips & tricks die wonderen doen voor je benen. Enkellaarzen onder je rok? Zo doe je het!

Multitasker voor je outfit én figuurEnkellaarsjes bestaan er in alle mogelijke kleuren, modellen en stijlen. Op zoek naar een multitasker die past onder al je outfits waar je je benen showt? Een enkellaarsje dat net voorbij je enkels eindigt maakt je benen slanker.Doorgaans geldt: hoe hoger de hak, hoe meer je benen optisch verlengd worden. Al mag je comfort natuurlijk niet uit het oog verliezen. Tip: kies je panty in de kleur van je laarsje, zo krijg je een vloeiende overgang die je benen optisch verslankt en verlengt!

De perfecte enkellaars voor jouw rok of jurk

Sommige laarsjes kunnen je look nogal ‘plomp’ maken. Daarom is het belangrijk dat je het juiste type enkellaars onder je rok draagt. Een kokerrok met hoge taille krijgt een classy upgrade met een enkellaars met fijne hak en puntige neus.

Een strakke minirok of kort aansluitende jurk zijn op zich al sexy genoeg. Kies daarom voor een platte enkellaars of stevige blokhak voor wat evenwicht.

Meer fan van losse jurkjes of rokjes? Een A-lijn werkt per definitie verslankend, dus elk type enkellaars met kleine hak past perfect onder deze rok of jurk

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer