Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Bölöni krijgt géén schorsing, wel boete van 1.000 euro (maar niet voor zijn straffe uitspraak)

Een boete van 1.000 euro, waarvan 500 effectief en 500 voorwaardelijk. Antwerp-trainer Laszlo Bölöni krijgt een lichte straf voor zijn viriel gedrag tijdens Antwerp-Standard van gisterenavond. Die straf komt er niet door zijn straffe uitspraken achteraf, wel omdat... hij een bal op het veld heeft getrapt. 

10 reacties

  • Phil Duncan

    7 jaar geleden
    In de Premier League zouden beiden trainers naar de tribune zijn gevlogen en het zou geen boete zijn van 1000 € . Het gaat niet over gelijk of ongelijk maar over respect voor de scheidsrechter .Waar is de fairplay gebleven ??? Weeral belachelijke straf van de Bond .
  • Bruno Zonnekeyn

    7 jaar geleden
    Robert VL je bent heel duidelijk geen fan van de roodwitte ploegen die je hier aanhaalt. Waarom je dan zo afreageren is de vraag, niemand vraagt om uw reactie op deze manier te spuien. Iedere trainer/coach roeit met de riemen die het bestuur hem geeft. RAFC & Standard de Liège zijn grote clubs.
  • Anoniem

    7 jaar geleden
    De arbitrage in dit land is van een bedenkelijk peil. Kijk maar eens terug naar het eerste doelpunt dat Beveren thuis maakt tegen Antwerp. Vooral bij die inworp waar Antwerp recht op had en niet Beveren en waar dit doelpunt uit voort komt Dat geeft met slechts 1 fase weer hoe erg het gesteld is in dit land met de scheids. En dan durven ze nog respect en begrip enz.. vragen . Sukkelaars.
  • Robert VAN LAERE

    7 jaar geleden
    Deze twee trainers maken met hun unfair gevechtsvoetbal alles kapot , het aanzien niet waard .Antwerp en Standard = de shopploegen van de Jupiler league onder coaching van onsportieve en debiele trainers.
  • Daniel Nicolas

    7 jaar geleden
    Voetbalbond maffia!