© Photonews

Khloé Kardashian toont beginnend babybuikje

Hoewel ze het zelf nog niet officieel heeft toegegeven zou Khloé Kardashian zwanger zijn van een eerste kindje. Elke keer ze in het openbaar verschijnt, wordt ze door alle pers nauwlettend in de gaten gehouden. Nu hebben enkele fotografen toch een beginnend babybuikje gefotografeerd.

elvh

Gisteren werd Khloé Kardashian (33) in New York gesignaleerd toen ze daar het nieuwe seizoen van 'Keeping Up With the Kardashians' aan het opnemen waren. Het is de eerste keer dat ze haar babybuik in het openbaar toont.

De geruchten dat Khloé zwanger zou zijn van haar vriend Tristan Thompson doen al langer de ronde. En hoe hard ze eerder nog haar best deed om de zone rond haar buik te verbergen met tassen en jassen, verscheen Kardashian nu in een strakke top. Heel veel is nog niet te zien, maar Khloé Kardashian lijkt toch wel trots op haar iets rondere buik.

Khloé is niet de enige zwangere Kardashian. Zo zou ook oudste zus Kourtney zwanger zijn van haar vierde kindje, is het bevestigd dat Kim Kardashian met een draagmoeder binnenkort haar derde kind verwacht en is ook Kylie Jenner in verwachting.

 

#HotShot #KhloeKardashian spotted wearing pregnancy well ??

Een bericht gedeeld door HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer