Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Benavente schenkt Charleroi drie punten tegen Gent, dat eerste nederlaag lijdt onder Vanderhaeghe

Yves Vanderhaeghe heeft voor het eerst verloren als coach van AA Gent. De Buffalo’s gingen op het veld van Charleroi met 2-1 ten onder, dankzij twee treffers van Cristian Benavente. De Carolo’s wippen zo voorlopig naar de tweede plek in het klassement. 

32 reacties

  • Christine Meersseman

    7 jaar geleden
    Natuurlijk was het wel strafschop.Wie dat niet ziet kent niks van voetbal!Dankjewel scheids!!!
  • Roos Desreveaux

    7 jaar geleden
    gent kon wel aanspraak maken op een puntje, maar tijdens de winterstop zullen ze weer zoals ieder jaar een speler of 10 naar gent moeten halen om een goede ploeg te vormen, te weinig kwaliteit en blijkbaar ook kwantiteit.de zogenaamde strafschoppen waren er geen, kubo zet zijn voet om gehaakt te worden en het 2de strafschopgeval was een aangeschoten bal. en dejaeghere had weer last van adhd..zo snel vallen.charleroi was sporadisch gevaarlijke en maakte 2 goals en twas gedaan
  • jan boden

    7 jaar geleden
    Vroeger gingen de toogdiscussies over niet gefloten strafschoppen en buitenspeldoelpunten, nu gaan ze over de videoref.
  • Janick De Meyer

    7 jaar geleden
    Of nog beter het systeem 3-5-2. Momenteel groot gemis van: Neto, Saief. Gelukkig is Fokket terug. Zogezegde topaankopen onmiddellijk deze winter versassen! In plaats van 20 spelers aan te kopen, koop één klasse spits en één klasse spelverdeler.
  • Janick De Meyer

    7 jaar geleden
    Oké 2de was overduidelijk penalty, scheids in fout met of zonder videoref! Toch is het verlies niet te wijten aan die spelfase maar aan het heel zwakke spel van Gent, het is maar vanaf dat ze overschakelden naar hun vertrouwde 3-4-3 systeem met Fokket dat de ploeg begon te draaien, hadden dit eerder moeten doen, Mili en die Marcq, een ramp, ook de Japanner zwak. Gans de ploeg was precies bang en zonder vertrouwen, play off 2 is het hoogst haalbare! buffalo supp.