Asare en Simon gaan in discussie met Delferière, maar tevergeefs.
Volledig scherm
Asare en Simon gaan in discussie met Delferière, maar tevergeefs. © Photo News

Scheidsrechtersbaas Verbist over soap op Mambourg: "Videoref moest Delferière aansporen om tóch naar beelden te kijken, want een penalty was hier zeker mogelijk"

62 reacties

  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Maffiastreken tot en met, en die mogen elke week gewoon verder gaan. Was vorig seizoen al zo en blijkt nu nog op een ergere manier gewoon door te gaan. De ploegen zijn gewoon uitgeleverd aan het stijfkoppig gedrag van onbekwame refs die denken dat ze de baas zijn op het veld en daarin nog gesteund worden door Bxl.
  • Joram Labeeuw

    6 jaar geleden
    Belgische onkunde elke speeldag. Triestige vertoning van Belgische arbitrage en voetbalbond. Het systeem werk wel degelijk, Duitsland geeft het voorbeeld. Leer van je buren... Prutsers
  • robin verfaille

    6 jaar geleden
    Scheidsrechters in deze partij falen over de ganse lijn.Erger men had via de cameraref hun imago eindelijk kunnen oppoetsen.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Aan al de roepers tegen de scheidsrechters: in het land der blinden éénog koning. Zelf eens proberen misschien? Of nog beter, afschaffen gewoon, dan kunnen jullie meteen thuis blijven of gaan vissen zondagnamiddag. Let wel, ik ben akkoord dat er fouten gemaakt zijn, en zolang mensen wedstrijden leiden zal dit blijven gebeuren, of je nu prof of amateur bent, of je nu veel of niks verdient, of je nu één videoref inschakelt of meerdere.
  • Jan Mertens

    6 jaar geleden
    De linker voet van Kubo is net al even in de lucht en wordt door de voet van de aanstormende tegenstander terug iets naar achter en tegen de grond getrokken. Wat moet je meer hebben om een strafschop te zijn? Als de scheidsrechter dit weigert te geven zou hij geen wedstrijden van charleroi meer mogen fluiten. Als hij dat toch nog mag is dit een duidelijk geval van omkoperij/inmenging.