Jessica Allen met haar zoon Malachi.
Volledig scherm
Jessica Allen met haar zoon Malachi. © Rv

Draagmoeder beleeft nachtmerrie nadat ze 'dubbel zwanger' werd: "Bijna pakten ze mijn eigen zoon af"

ZwangerschapCommercieel draagmoederschap zit in de lift in de Verenigde Staten. Dat er ook risico's aan verbonden zijn, bewijst het aparte verhaal van Jessica Allen. Zij zette voor een Chinees koppel twee kinderen op de wereld. Een tweeling, dacht ze in eerste instantie. In realiteit bleek een van beiden echter haar eigen zoon te zijn. Hoe dat kan? Door superfecundatie, een uiterst zeldzaam fenomeen waarbij op verschillende momenten eitjes in dezelfde ovulatieperiode bevrucht worden. Noem het gerust een dubbele zwangerschap dus. Voor Jessica brak een zware strijd aan om Max uiteindelijk weer thuis te krijgen.

8 reacties

  • James Willebroek

    6 jaar geleden
    Adoptie is niet je eigen baby he. De baby die een draagmoeder heeft is 100% de dna van het koppel die de baby daar laat plaatsen. Als je geen kinderen kan krijgen is dat een duur alternatief.
  • Anny Bollens

    7 jaar geleden
    Men weet op voorand dat er altijd problemen kunnen ontstaan met draagmoederschap! Beter voor adoptie kiezen!
  • Eida Lam

    7 jaar geleden
    Een kweekvijver van gerechterlijke mogelijkheden.
  • Benjamin Gilissen

    7 jaar geleden
    Een cynisch verhaal! Ze koos voor draagmoederschap, ze heeft toch seks gehad, ze neemt opzettelijk 2 zware beslissingen, en nu media aandacht om nog meer geld te verdienen. Dit is gewoon zielig!
  • Clement Asselman

    7 jaar geleden
    Misschien een boerderij voor kweekmoeders beginnen! Daar zit waarschijnlijk geld in. Beestachtig, zoals elk draagmoederschap, het ontwaarden van een mens tot koopwaar!