AFP
Volledig scherm
© AFP

Vandoorne zet geen tijd neer en sneuvelt in Q2, pole in Mexico is voor Vettel (en daar is Duitser héél blij mee)

Grote Prijs van MexicoStoffel Vandoorne is uitgeschakeld in Q2 van de kwalificaties voor de Grote Prijs van Mexico. De Belg van McLaren klokte de dertiende tijd in Q1, nadat hij lang in de onderste regionen hing. In Q2 kon Vandoorne geen chrono neerzetten. De pole in Mexico is weggelegd voor Sebastian Vettel, die Max Verstappen en Lewis Hamilton op de startgrid voorafgaat.

37 reacties

  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    de beste piloten staan blijkbaar terug naast de pistes.......go stoffel...!!!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Waarom niet gestart in Q2? Verlaten de ratten het zinkend schip? Ik volg meer dan 50 jaren de F1 en heb nog nooit zoveel miserie gezien. Of verkopen ze nu bij een f1- wedstrijd occasiewagens? Als je niet beide rijders de beste voorvleugel kan geven stop dan van armoede.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Stoffel heeft 3 punten meer dan Alonso. Wetende dat Alonso voorrang krijgt op nieuwe onderdelen. Niet kenner weten niet hoe nadelig is als je op een nieuw circuit de eerste vrije training gaan data kan verzamelen. F1 is bijna letterlijk na elk rondje leren en aanpassen om een honderdste sneller te kunnen gaan. Het is zelfs zoveel meer dan gas geven en remmen, die mannen moeten 100 dingen tegelijk doen in die wagen.
  • Tommy Compernol

    6 jaar geleden
    Dat Alonso over het ganse seizoen niet veel verder raakt dan stoffel zegt eigenlijk alles over de mclaren. Of Vandoorne mee kan met de top in F1 zullen we pas weten als hij eens in een competitieve wagen zit. Het zijn enkel de dommeriken die nu zeggen dat Vandoorne niet kan rijden
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wordt stilaan de Bart Swings van de Formule 1: veel praatjes vóór de wedstrijd en nadien komen de excuses.