Belg ontwikkelt app voor FC Barcelona

© rr

Mick Vanlimbergen (39) uit Mol, CEO van Mobile Community Network, is net terug van Barcelona. Hij heeft er aan FC Barcelona het door hem ontwikkelde FCBWorld.org officieel voorgesteld. Dat is een online platform waarop de geregistreerde supporters van FC Barcelona kunnen communiceren.

hhm

Mick Vanlimbergen (39) uit Mol, CEO van Mobile Community Network, is net terug uit Barcelona. Hij heeft er aan FC Barcelona het door hem ontwikkelde FCBWorld.org officieel voorgesteld, een online platform waarop de geregistreerde supporters van de club kunnen communiceren.

“Ik ben zelf lid van de officiële supportersclub van FC Barcelona in Genk”, zegt Mick. “In opdracht van de club mocht ik het nieuwe communicatiesysteem van de Barçasupporters ontwikkelen, zodat we hen wereldwijd kunnen verenigen op één forum. Mijn systeem is een soort Facebook”, zegt Mick.

Het nieuwe communicatiesysteem wordt gelanceerd in het Catalaans, Spaans en Engels. De 50.000 officiële supporters van Barça krijgen twee weken de tijd om zich te registreren en de officiële supportersclubs kunnen hun gegevens updaten.

“Op de officiële voorstelling in Barcelona waren de president en de vicepresident van de club aanwezig. Dat was stressen”, blaast Mick. “Je hoopt dat er niks fout gaat! Maar op het einde kreeg ik een staande ovatie.”

“Andere voetbalclubs zijn ook geïnteresseerd in onze software. Er is interesse uit Marokko, China en Brazilië. Bij ons toont FC Antwerp interesse.”

INFO

www.fcbworld.org

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen