© Chris Nelis

Overvallers bedreigen uitbaatster en klanten van gokkantoor in Waterschei

Zaterdagavond hebben twee gewapende en gemaskerde mannen gokkantoor Ladbrokes op de André Dumontlaan in Waterschei overvallen. Ze bedreigden de twee aanwezige klanten en de uitbaatster. De overvallers gingen aan de haal met de inhoud van de kassa. De politie onderzoekt de zaak.

cn

“Het was tussen 21.30 en 22 uur toen ik twee mannen in het zwart gekleed de zaak zag binnen stappen”, zegt de uitbaatster van Ladbrokes. “Eén van hen had een pistool in de handen en bedreigde meteen de klanten. Hij riep dat ze hem niet mochten aankijken. Ik was op dat ogenblik in mijn bureau. In een fractie van een seconde had ik oogcontact met hem. Hij kwam meteen het bureau binnen, wierp me een zwarte zak toe en beval mij met een pistool op mij gericht om hem geld te geven. Hij riep ook enkel: ‘Geld’ en ‘snel’. Waar ze vandaan kwamen kon ik niet horen, maar ik hoorde wel een accent. Aanvankelijk dacht ik hen alleen het kleingeld te geven. Maar dat leek me uiteindelijk geen goed idee. Ik heb ze de inhoud van de kassa gegeven. Ik wilde dit zo professioneel en snel mogelijk afhandelen. Uiteindelijk zijn ze vertrokken met de inhoud van de kassa.”

Hoe groot de buit is, is nog niet duidelijk. De uitbaatster verwittigde de politie van de zone Carma. Die was snel ter plaatse en kamde meteen de omgeving uit. De verdachten konden niet meteen worden aangetroffen. Politie en parket Limburg onderzoeken de zaak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer