Er is maar één gast die Anna Wintour niet op het modefeestje van het jaar wil

Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour was afgelopen woensdag te gast in de ‘The Late Late Show’ met James Corden. Tijdens een spelletje was ze openhartiger dan ooit… omdat ze anders vieze dingen moest opeten. Zo verklapte ze wie ze nooit meer een uitnodiging zal sturen voor haar jaarlijkse Met Bal.

vwh

Presentator James Corden had een tafel met een draaiend blad geïnstalleerd met daarop allerlei gerechtjes die niet bepaald smakelijk oogden. Hij stelde het mode-icoon een paar vragen en indien ze die niet wilde beantwoorden, moest ze een hap nemen. Hij vroeg haar onder meer wie ze nooit meer zou uitnodigen op haar Met Bal, dat jaarlijks in mei plaatsvindt in het Metropolitan Museum of Art in New York zonder aarzelen noemde Wintour, die deze keer haar zonnebril thuisliet, een naam. “Donald Trump”, klonk het. Het aanwezige publiek juichte en de hoofdredactrice moest haar tanden niet in een gepekelde varkenspoot zetten. Trump en zijn vrouw Melania woonden het gala bij van 2004 tot en met 2012, maar tijdens de presidentiële verkiezingscampagne maakte WIntour meermaals duidelijk dat ze in kamp Hillary Clinton zat.

Vettige hap

De show leverde nog meer memorabele momenten op. Corden draaide nogmaals aan het tafelblad tot een pizza, omwenteld met bacon, voor haar neus stond. “Sorteer de ontwerpers Tom Ford, Marc Jacobs en Ralph Lauren in volgorde van je persoonlijke voorkeur”, anders moet je van de pizza eten. Wintour, die zich niet eens kan herinneren wanneer ze voor het laatst een gewone pizza at en dit een gemene vraag vond, antwoorde met lichte schroom. “Ze zijn allemaal meesters in hun vak, maar ik zeg Tom Ford omdat ik gisteren met hem ging eten. Ik kan de rest niet verdelen over de plaatsen”, klonk het. Het verdict was duidelijk: Wintour moest proeven. “De pizza is bedekt met vet”, zei ze terwijl ze haar neus optrok.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer