© ss

Geniet nog van de vakantie, want nu is het écht gedaan met onze planeet

De conserven heeft u waarschijnlijk al mooi gestapeld in de schuilkelder. En u bent vermoedelijk al een dikke maand aan het zondigen. Want de wereld zou toch vergaan op 23 september? Én op 15 oktober? Wees gerust: uw moeite is niet voor niets geweest. Volgens de website Planet X News is het nu écht bijna zover.

nadb

Toegegeven, de eerdere voorspellingen van het einde van de wereld waren niet zo accuraat. Ze klonken nochtans zo veelbelovend. En er waren die Bijbelse teksten om het hele verhaal te ondersteunen: “Er zullen tekenen zijn aan zon, maan en sterren. En op aarde zullen volkeren in angst verkeren, radeloos door het gebulder van de zee.”

De zonsverduistering in de Verenigde Staten, de recente stoet orkanen… Alles wees erop dat de voorspelling van doemdenker David Meade ook effectief kon kloppen. Maar neen… ook na 23 september was onze planeet nog steeds niet naar de filistijnen.

Poging 2

Maar er was geen tijd om te treuren. En er was nog minder reden om te stoppen met zondigen. Want er kwam meteen een herkansing. Een nieuwe voorspelling met een nieuwe richtdatum: 15 oktober 2017.

Nu was David Meade écht zeker! Het zou de belangrijkste datum van de eeuw en van het millennium worden. “Wacht maar tot midden oktober. Ik denk dat je niet teleurgesteld zult zijn”, schreef hij op zijn website.

En toch volgde opnieuw die enorme teleurstelling. Weer geen succes. Was de verhuis van die honderden conserven naar de schuilkelder dan écht voor niks geweest?

Poging 3

Misschien niet! Want er is een derde poging op komst. Op de website Planet X News wordt het einde van de wereld nu opnieuw voorspeld. Vanaf 19 november zal er een catastrofale reeks aardbevingen plaatsvinden.

Reden genoeg om nog eens goed van de vakantie te genieten. Nadien zal de wereld immers volledig zonder elektriciteit komen te zitten. Er zou zelfs een nucleaire oorlog uitbreken. En dat allemaal zonder de hulp van president Trump en Kim Jong-un…

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer