Van l naar r: Marc Degryse, Bart Verhaeghe, Niko Lainé en Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
Van l naar r: Marc Degryse, Bart Verhaeghe, Niko Lainé en Stephan Keygnaert. © © Bart Leye

Club-voorzitter Bart Verhaeghe in VISTA!: "Winnen in Anderlecht is geen doel op zich"

18 reacties

  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Zijn er hier veel die kunnen lezen, maar niet begrijpen wat ze lezen. Wat Bart wil zeggen, is dat het niet noodzakelijk is op te winnen tegen Anderlecht, om kampioen te spelen. Het is immers maar een doordeweeks ploegje, dat heel veel geluk kende de laatste drie matchen. Voor de rest, niets bijzonders.
  • alain leynaert

    6 jaar geleden
    Winnen op Anderlecht gaat toch met ander voetbal moeten zijn dan wat we tot nu toe hebben gezien,begrijp ook niet goed die supporters die staan te roepen naar Leko voor dat sukkel voetbal dat we spelen.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    winnen is volgens verhaeghe geen doel op zich omdat hij weet dat brugge niet kan winnen in a'lecht.al 19 jaar niet. ikzelf denk het ook niet en ik verwed ervoor dat anderlecht de grootste titelkandidaat is omdat ze de sterkste kern hebben met de kwalitatiefste spelers van belgie.brugge is dit jaar opnieuw underdog voor de titel en dat zal hem wel na een tijdje in het klassement uiten
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    3 punten pakken tegen paars-wit Verhaeghe wat zever is dat die uitspraak ! Winnen is toch de bedoeling als je voor de titel ga ?
  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    Tegen Anderlecht? Dat is van geen tel. Zorgen dat de scheidsen maar fluiten tegen de kleinere ploegen ......zo zijn we toch daar zeker van de punten. Nog meer West-Vlaamse arbiters uit hun streek en het komt in orde.