© Jan Van der Perre

Burger King opent filiaal langs E19

Liefhebbers van een Whopper of een Steakhouse kunnen binnenkort naar de snelwegparking van de E19 in Minderhout (Hoogstraten). Daar komt de eerste Kempense vestiging van fastfoodketen Burger King.

ram

Officieel is het nieuws niet. Burger Brands Belgium, het moederbedrijf van Quick en Burger King, wil het bericht nog niet bevestigen. Maar op het internet staat te lezen dat uitzendkantoor Randstad momenteel op zoek is naar een restaurantmanager voor een Burger King nabij een Texacostation in Minderhout.

Het lijdt dan ook geen twijfel dat er op korte termijn hamburgers van de Amerikaanse keten zullen gebakken worden. België bleef lange tijd een blinde vlek op de kaart met restaurants van Burger King. Pas sinds de overname van Quick vorig jaar kwam daar verandering in. Intussen zijn er vier Burger Kings geopend in ons land, onder andere aan Kinepolis Antwerpen.

In Brugge gaat deze week het vijfde filiaal open. Minderhout zou op haar beurt de eerste locatie in de Kempen worden. Ook op twee andere plaatsen met snelwegparkings van Texaco in Vlaanderen wil Burger King zich vestigen.

Wie graag wat anders wil eten, kan in Minderhout terecht bij Lunch Garden (richting Antwerpen) en Cuiz'inn (richting Nederland). Voor fastfoodfanaten die trouw willen blijven aan de Big Mac of McFlurry is er nog steeds een McDonald's restaurant langs de E19. Deze bevindt zich vlak over de Nederlandse grens, op enkele kilometers van Minderhout.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER