Leekens schudt de hand van de voorzitter van de Hongaarse voetbalbond, Sandor Csanyi.
Volledig scherm
Leekens schudt de hand van de voorzitter van de Hongaarse voetbalbond, Sandor Csanyi. © REUTERS

Leekens als bondscoach: niet altijd een even groot succes

Georges Leekens begint bij Hongarije aan zijn zesde avontuur als bondscoach. Wij snorden voor u nog een keertje op hoe het hem in zijn voorbije vijf uitdagingen als nationaal selectieheer verging.

5 reacties

  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Hongaren hebben hun huiswerk niet goed gemaakt. Onbegrijpelijk dat landen steeds buitenlandse trainers willen die de taal niet machtig zijn, de locale mentaliteit niet kennen en nog nooit een minuut voetbal gezien hebben bij locale club. Is pure geldverspilling. Leekens gaat permanent in Hongarije wonen en dit voor 20 matchen op een jaar, en de taal leren, wie gelooft dat.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Tis toch een straffe hij is nog niet gekwalificeerd voor het eerstkomende tornooi en hij spreekt al voor 2025 van planning gesproken ! Ik hoop voor hem dat hij 2 jaar mag blijven want buiten zijn passage bij Moeskroen heeft het nooit lang geduurd !
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Hij heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden,om zijn bankrekening te kunnen spijzen. En nu maar vlug zijn oprot premie ontvangen en dan vertrekken en hopen op een nieuw slachtoffer .
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Zes maanden en hij ligt buiten voor zijn onkunde .
  • Daniel Van den Bulcke

    6 jaar geleden
    Leekens de poen pakker wordt oud