EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Onze opinie: 'Benvingut, Carles'

25 reacties

  • Jos Denos

    6 jaar geleden
    Lap het is weer de schuld van NVA. Altijd weer aanvallen op NVA. Om het even voor welke reden.
  • Bert Triau

    6 jaar geleden
    Lafaards van nva , de waarheid is aan’licht gekomen voor de trouwste fans
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Wat kan Spanje ons doen ,een rijk land als het onze ,ik vraag mij wel af of wanneer Spanje die Catalaan op de lijst zet van gezochte personen en ook wat onze Franstalige buren denken over de rol van de Vlaams-nationalistische wolven in schapenvacht ?. Zou die Catalaan hier moeten blijven ,wil hij niet opgepakt en uitgeleverd worden aan Spanje ?,vele vragen .
  • Erik Maes

    6 jaar geleden
    kan mij eens iemand uitleggen waarom sommigen hier wéér N-VA bijsleuren? Francken legt uit, wat onze wetten zijn, wetten NIET het werk van N-VA, heeft N-Va die Catalaan naar hier gebracht? Stop dat gestook en zeg gewoon waar het jullie om te doen is, die partij aanvallen, afbreken omdat ze precies niet passen in uw plaatje, wees tenminste zo eerlijk, of is dit tevéél gevraagd.
  • ivan chtuka

    6 jaar geleden
    Toen Verhofstad de dwaas ging uithangen in Oekraine,was dat veel erger .Ik heb toch toen niet horen roepen om ontslag .Dus mensen ,anti NVA'rs laat u lekker verder dom houden door de trado's....
  1. Marc Coucke lanceert energiecontract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoopste? Wij deden de vergelijking
    PREMIUM
    1

    Marc Coucke lanceert energiecon­tract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoop­ste? Wij deden de vergelij­king

    EnergyVision, de energieleverancier waarin ook Marc Coucke investeert, lanceert als eerste in Vlaanderen een energiecontract waarbij de stroomprijs gedurende tien jaar vastligt. Voor de zonnestroom van de panelen die het bedrijf gratis op jouw dak legt, betaal je zelfs 30 jaar hetzelfde “extreem lage tarief”. “Uniek ter wereld”, aldus CEO Maarten Michielssens. Een gezin zou zo tot 300 euro per jaar besparen. Hoe werkt het? Voor wie is het interessant of voor wie juist niet? En wat als je eerder wilt opzeggen? We vragen het aan Mijnenergie.be en aan Testaankoop.
  2. Spilindex overschreden: lonen van ambtenaren en uitkeringen zullen opnieuw stijgen

    Spilindex overschre­den: lonen van ambtenaren en uitkerin­gen zullen opnieuw stijgen

    De inflatie, het cijfer dat aangeeft hoe snel de prijzen stijgen, stijgt naar 3,4%. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau Statbel. We zien een kleine stijging tegenover vorige maand, toen het cijfer stabiliseerde op 3,18%. Het Federaal Planbureau verwachtte dat de inflatie zou stijgen naar 4,15%. Hoewel het cijfer dus minder toeneemt dan verwacht, is de spilindex toch overschreden en zullen uitkeringen en pensioenen in mei en lonen bij de overheid in juni mee stijgen, zegt onze geldexpert Stijn Baert (UGent).