© Jeffrey Gaens/Belga

STEM: Wie is de speler van de maand september bij STVV?

U koos Siebe Schrijvers en Steven De Petter in september tot ‘HBvL-speler van de maand’ bij respectievelijk KRC Genk en STVV. Vanaf vandaag gaan we op zoek naar hun opvolgers voor de maand oktober. Hier vindt u de genomineerden voor STVV:

pivan

Casper de Norre

Dé revelatie bij de Kanaries dit seizoen is ongetwijfeld Casper de Norre. De jonge Herkenaar is een centrale middenvelder van opleiding maar depanneert al het hele seizoen fantastisch op de linksachter, wat hem een verdiende contractverlening opleverde. Ook zijn nominatie als speler van de maand heeft de jonge Limburger absoluut niet gestolen.

Lucas Pirard

Tot voor de wedstrijd van zondag in Club Brugge kreeg Lucas Pirard in oktober slechts één tegendoelpunt te slikken, in Lokeren gebeurde dat. In Brugge kreeg hij er wel vier om de oren, maar die uitslag gaf een vertekend beeld. De 22-jarige Pirard hield vooral tegen Lokeren met enkele miraculeuze reddingen zijn team overeind. Met hem heeft STVV een getalenteerde en betrouwbare doelman tussen de palen, zoveel is zeker.

Jonathan Legear

Assist tegen Lokeren, matchwinnaar tegen Oostende, assist tegen Moeskroen én gescoord op Club Brugge. Tijdens elke wedstrijd in oktober heeft Jonathan Legear zijn stempel kunnen drukken bij STVV. De flankaanvaller komt alsmaar meer onder stoom in het shirt van de Kanaries en maakte zondag voor het eerst de 90 minuten vol. Dat belooft voor het vervolg van de competitie.

Je stem uitbrengen kan via deze link. Je maakt ook kans om de trofee zelf aan de winnende speler te overhandigen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer