Lize en Lisa uit Temptation
Volledig scherm
Lize en Lisa uit Temptation © Screenshot YouTube

Lize en Lisa uit Temptation: "Alle ziekenhuisbezoeken werden niet uitgezonden"

CelebritiesWe kunnen beginnen vooruitkijken naar het volgende seizoen van Temptation Island - alle afleveringen zijn al ingeblikt. Maar de deelneemsters van de vorige reeks zijn nog niet uit de aandacht verdwenen. Lisa en Lize verklapten in een vlog bijvoorbeeld nog wat details over hun deelname.

12 reacties

  • pipo de clown

    7 jaar geleden
    Er aan meedoen is voor domme mensen zoals we nu kunnen lezen en enkel nog dommere mensen zullen er naar kijken.
  • Benny Vdput

    7 jaar geleden
    Niet tevreden deelnemers die nu nog even in de belangstelling willen staan .wat willen di2 hier nu mee bereiken dat we medelijden krijgen .zekers niet voor mensen die deelnemen aan zo.n programma. S .Ik vind dikke zever ook de deelnemers media geile mensen die achteraf doen alsof ze beroemd zijn .maar in feite na alles gezien te hebben walg je van de meesten
  • Mathieu Peeters

    7 jaar geleden
    Wat een onnozele zever allemaal. Alle vrouwen die daar aan deelnemen zet in onder een woord en dat begint met Ho...... Ze weten op voorhand wat een nest dat het daar is en als ze er aan deelnemen zijn ze geen haar beter dan al de rest. Dus niet zagen over dit of dat, zelf gezocht en dan zeg ik eigen schuld dikke bult.
  • Christiaan De Meulder

    7 jaar geleden
    Tja ze zoeken niet alleen mensen waarvan ze weten dat ze "leuke" tv oplevert. Maar ze laten natuurlijk enkel zien wat zin interedsant vinden voor hun kijkcijfers... Als je dat niet beseft vo.or je er aan begint hoor je er eigenlijk wel thuis, me dunkt.
  • lauren van eupen

    7 jaar geleden
    Laag niveau. Niks meer dan dat