photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Staatsveiligheid reageert op uitspraken Tobback: "Dit helpt niet om de veiligheid in België te verhogen"

Het interview van de Leuvense burgemeester Louis Tobback van afgelopen zaterdag over onder meer de Staatsveiligheid is bij enkele medewerkers van de veiligheidsdienst in het verkeerde keelgat geschoten. "Veiligheid van de Staat is niet de voetveeg van elkeen die denkt een mening over veiligheid te moeten verkondigen", schrijven enkele medewerkers, die anoniem wensen te blijven, vandaag.

45 reacties

  • Willem Janssens

    6 jaar geleden
    De geloofwaardigheid van de staatsveiligheid of andere gerechtelijke diensten hangt af wat er naar boven komt in onder andere , criminele zaken bv nu " Bende van Nijvel " . De werking van nu is anders als 30 jaar geleden , 100% akkoord , maar manier van werken word door de oudere werknemer doorgegeven aan de jongere werknemer , dus zoveel zal er wel niet verandert zijn .
  • nicole nys

    6 jaar geleden
    Zou hij niet beter zijn mond houden ? Wij weten ondertussen allemaal wat de linksen met dit land gedaan hebben. Dat is genoeg om in de grond te kruipen van schaamte en nooit meer in beeld te komen, toch ?
  • sandra baart

    6 jaar geleden
    Aub man hou op met zeveren, trek u sloefkes aan, u tijd is ruimschoots voorbij!!
  • Marc Vandebroek

    6 jaar geleden
    Het is goed geweest bompa, nu terug naar het rusthuis
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Mooi van de staatsveiligheid dat ze toegeven dat die kritiek in het verleden terecht was maar ondertussen wel is aangepast. Mooi dat de staatsveiligheid ook toegeeft dat ze in het verleden grote fouten hebben gemaakt. Hopelijk leid het interview van Tobback dan ook tot een verhoging van de werkingsmiddelen van de staatsveiligheid.