Eupen mist geblesseerde Van Crombrugge voor verplaatsing naar Stayen

Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge heeft zaterdag tijdens de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Anderlecht een spierscheur in de linkeradductoren opgelopen. Hij mist daardoor de uitwedstrijd van zaterdag bij STVV op de 14e speeldag in de Jupiler Pro League. Dat hebben de Oostkantonners dinsdag bekendgemaakt.

Van Crombrugge werd zaterdag bij de rust vervangen door Babacar Niasse. In de eerste helft incasseerde hij drie doelpunten, waarvan twee owngoals.

Na dertien speeldagen kan Eupen een driepunter goed gebruiken. Het staat pas voorlaatste met negen punten en telt slechts één punt meer dan rode lantaarn KV Mechelen. Sint-Truiden vergaat het veel beter. De Limburgers staan met 23 punten op de vierde stek.