De wagen werd honderdvijftig meter meegesleurd
Volledig scherm
De wagen werd honderdvijftig meter meegesleurd © Hans Verbeke

Bestuurster overleeft verschrikkelijke klap op overweg: gegrepen door trein

Treinongeval RumbekeIn Rumbeke is kort voor de middag een zwaar ongeval gebeurd waarbij een personenwagen gegrepen werd door een trein. Dat gebeurde op een overweg langs de Guido Gezellelaan. 

16 reacties

  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Ze zal weten wat het gaat kosten, de schade en vertragingen. De machinist zal enkele weken weer dat ongeval beleven.
  • Jefenkat Lybeer-schoukens

    6 jaar geleden
    ik woon niet ver van deze plaats probleem is die verkeerslichten ze staan lang op rood en veel mensen hebben geen geduld er zou iets mis moeten geweest zijn met de auto stap je dan toch uit het is dan alleen maar de auto en niet die vrouw en ook als medemens ga je toch ter hulp schieten maar de dag van vandaag is het blijkbaar ieder voor zichzelf
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Indien het een wanhoopsdaad was, zal de bestuurster misnoegd zijn dat ze 1 november (de dag van de doden) overleefde. Waarschijnlijk gaat het ook niet bij deze ene daad blijven. Het klinkt pessimistisch, maar zo denken zij die uit het leven willen stappen er over. Toch bij zo'n grote daad, waarbij de overlevingskansen zo goed als nihil zijn.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Sterkte voor de treinbestuurder en de treinbegeleider.
  • Lynn Caulier

    6 jaar geleden
    Heb het vanmorgen gezien. Weet niet of het een wanhoopsdaad was. Zag er meer uit als onvoorzichtigheid en klem zitten tussen de slagbomen. Hoe dan ook, goed dat de vrouw nog leeft!